sista inlägget för idag,

nu tänker jag vara duktig och stänga av datorn för att lägga mig i sägen och läsa. Hockeymatchen har precis slutat, 3-1 till Sverige, så sverige är i semifinal imon klockan 8. Får inte missa det. Aja, imorn ska några av oss tjejer äta middag på en kinarestaurang i alle, jag vet inte om jag henkar, får se om jag orkar. så det här blir det sista inlägget ör idag, så sov sött allihopa


snabbt inlägg mellan perioderna

nu har andra perioden precis spelats klart i kvartsfinalen mellan sverige och tjeckien. Sverige leder med 2 - 0 men det är ganska jämt. Jag skriver nog mer när matcgen är slut för nu måste jag kila till soffan innan sista perioden börjar.

love from elin

sorry everyone - but now I'm back

okej, ja jag vet att jag skulle skrivit igår innan jag drog till tandläkarn men hann inte det sen glömde jag bort bloggen när jag hade kommit hem.. förlåt.I alla fall idag hade vi redovisning för mål 1 om det där me dkonsumentköplangen. Det var typ bara sandra som snacka men aja, hon sa att vi var bra:D Sen har vi typ bara suttit och pratat hela långa dagen (aja baja.. hahahhaa). Vi har planerat lite inför imorn, kan tien berätta vad som händer än, men kanske berättar lite imorn. Ikväll så blir det kvartsfinal i hockeyvm. SVERIGE - tjeckien. Jag och mamma kommer självklart sitta framför tv;n och jag kommer nog poppa lite popcorn också, så a, heja sverige. Snart ska jag också ivä och träna. måste fixa en kropp som jag vågar visa mig i bikini i sommar. Snart åker jag och ida också till gotland på konfirmation.. blääääääääää:! vill verligen inte, Vi åker den 10 juni så a, drygt en månad kvar. slänger in ett gb lite sneare för nu ska jag käka ngt. Ää vrål hungrig när vi fick mat som såg ut som spya i skolan, så har knappt ätit ngt sen frukost.


you two meen so much to me, I do everything for you! (jozzan &nicole)


love from elin

jag älskar hemstudiedagar

nu har jag varit vaken i kanske en timme och har precis ärir lite frukost och satt mig vid dator för att börja plugga. Har också kollat upp att min buss går 14.20 mot tandläkarn. Så jag har inte så väldigt många timmar att plugga på, och jag har väldigt mycket att göra så kommer inte ha tid att blogga på ngn timme. Det vi har fått i uppgift är att ta reda på massa om konsumentköplagen = booooooooooooooring ! Men slänger in ngt inlägg innan jag drar mot tandläkarn. Ha en bra onsdags förmiddag.


sweet dreams everybody..

..för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "The hot chick" har jag bestämt mig för. Kommer förmodligen nte orka se på hela men då gör jag det imorn bitti istället.



 ( vet att det står på ngt annat språk men hitta ingen annan bild )

love from elin

gud var roligt man kan ha med en heliumaskin!



här kommer två bilder från bästaväns, moas och fannys 15 års fest,
vi köpte en heliumaskin till dem, här provar sandra (
bild 1) och bella (bild 2) maskinen.
Kvällen blev riktigt lyckad och även gruppbilden tidigare är från den fest.


"the women" och tvkväll

lite tidigare kollade jag på filmen "the women" den var okej, men inget särskilt tycker jag, tycker nog faktiskt att den var lite wannabe SATC, vissa delar i alla fall. Så filmen blir väl kanske ne 2/5. Helt okej om man inte har ngt att fördriva tiden med,
Något som jag skulle kunna lägga till är att huvudpersonens hår var riktigt fint, både som lockigt och senare rakt. Mycket mer finns det nog inte att säga.


här med lockigt hår

Senare ikväll så har jag bara segat framför tv;n och nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen ska jag läsa lite och kanske somna till typ "John tucker must die". slänger kanske in ett godnatt gb senare. men om inte så hörs vi imorn bitti,

love from elin

vilken film ska jag välja ?


A walk to remember


seven pounds

slumdog millionare

fool's gold

john tucker must die


the notebook


bröllopsduellen

the women

my sassy girl


the holiday

vicky christina barcelona

tretton







I LOVE MY BITCHES


från vänster; josefi - fanny - olivia - jag - jozzan - ida - bella - moa - sandra - nicole - frida - undine (vickis tar bilden)

grillning i regnet (?) eller mys- och tvkväll

nu har jag kommit hem efter en riktigt seg dag i skolan. Har inte pluggat särskilt mycket har mest suttit och pratat (oj då :P)
Efter skolan kom mamma och hämta mig också åkte vi till vårdcentralen för att jag skulle ta min andra gardasil spruta. Och GUD vad ont dfen gjorde alltså, fick nästan tårar i ögonen, det gjorde så jävla ont. Men aja, efter det åkte jag och mamma hem och jag satt mig framför datan. Imorn så har vi hemstudiedag (jobba hemma) skitsklnt eftersom det betyder sovmorgon och hela kitet. Så egentligen skulle vi åka och grilla i kväll vid gårdensbad, men jag tror inte det blir ngt nu efersom att det renar ute, och jag är itne så sugen på att stå i regnet och grilla frivillligt, så det blir nog en mys-/tvkväll. Ikväll komer blandannat, The menatlist och SATC (sex and the city) så då sitter ajg bänkad framför tv;n i alla fall. Imorn måste jag också åkta till ahndenterminalen, måste till tandläkarn 14.30 och sen senare runt 20.00 måste jag dit igen för jag och ida måste på gudstjänst..  Men det var nog lite snabbt om dagen, ska nog sätta på en film nu för jag orkade inte det igår.. lägger snart in de filmer jag väljer på..

avslutar med bil på bella och jozzan som steker ute i solen.




love from elin 

god natt bloggen

nu ska jag stänga av datorn och läsa en stund,
så god natt allihopa. ses imorgon. avslutar med
en somrig bild på moa och sandra, ngn vecka gammal.



love from elin

triss i jeansleggings


har kollat runt lite på jeansleggings, här är tre av mina favoriter, dem på kanterna
är från gina tricot och dem i mitten är från only.


4 maj - dagens bästa låtar

idag vaknade jag med världens huvudvärk så bestämde mig för att stanna hemma. Jag gick upp och satte mig vid frukostbordet och åt en fralla samtidigt som jag länste de sista kapitlena i "ljudet av ditt hjärta" som jag läser för andra gången (läser om hela serien). Sen satte jag mig och började jobba faktiskt, eftersom att det inte är så många veckor kvar nu och jag ahar ganska mycket att göra innan skolavslutningen. Jag skrev lite på min berättelse och sen gjord ejag instuderingsfrågor till typ någon ekonomiuppgift. Sen blev jag så jävla sugen på kladdkaka, så jag ställde mig i köket och skruva upp radion och började göra min kladdkaka. Sen satta jag mig vid datorn igen och började leka lite med photoshop och kollade runt på massa bloggar och skit. Nu har jag precis ätit middag framför tv;n. Sverige vann mot Frankrike 6-3.Nu ska jag nog städa lite i mitt rum och sen ska jag nog sätta på en film, kanske "slumdog millionare" har den på datan (laddat ner) men har itne sett den ännu. Jag får se, sen så kommer cityakuten som jag ska kolla på också. Men imorn så blir det skola för mig. Har också gått runt och fastnat för lite låtar idag, slänger in några i slutet av inlägget.
Ha en fortsatt bra måndagskväll.

elin


pussycat dolls ft. AR Rahman - you're my destiny jiho (?)


Milow - Ayo Technology


Beyonce - Broken hearted girl


John Mayer - Free fallin' (cover)


LeeAnn Rimes - Amazing Grace (Studio Version)

jag vet att den sista är ganska olik alla andra
men jag tycker att hon sjunger så himla fint, !

kollage; elin 'hjärta' nathalie

nu har jag suttit och lekt lite på photoshop,
har gjort ett litet kollage med mig och nathalie.
har inte så många bilder på oss, så det blev lite
småtråkigt men vad tycker ni ?


tillbaka på fötterna igen..

nu är jag tillbaka, med ny inspiration, ny blogg, ny design och hela kittet.
ska försöka mig på att blogga igen, orkar itne skriva så mycket nu men..
aja, jag skriver väl lite senare. hare så bra så länge, loooove, :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0