tonight is going to be a MOVIE NIGHT!

sitter nu hemma efter en lång dag i skolan, tack o lov att det äntligen blit sportlov. Var och käka kebab med några kompisar, mysigt mysigt. Sen har jag bara försökt få de sista sakerna gjort innan sportlovet eftersom att vi har friluftsdag imorn i Alby. Vi ska åka pulka.. ganska kul ändå men vet inte om jag pallar åka ändå bort dit - är i en kommun och man måste ju ha varma kläder och hela skiten.. Får se hur det blir annars får jag väl stanna hemma och packa eller ta det allmänt lungt. I alla fall på tal om min rubrik blev jag plötsligt väldigt sugen på att se på film så tänke ladda över lite filmer på ett usb-minne och ta det lugnt framför soffan i kväll. Det enda jobbiga är att innan det såmåste jag dammsuga hela huset för I neeed moooney noow!





100224

idag har vi haft nationella prov i engelska - muntlig del. Gick ganska bra, tror jag i alla fall. Vi har också beställt tröja och byxor - "abslutningströjor" (vad säger man?) På tröjans rygg ska det stå; Tack för betygen.. vi vet var ni bor. ganska tråkigt tycker jag men det var röstning så - what ever. På byxerna ska jag skriva antus flyckt på benet, men börjar ångrá mig nu att jag tog båda mina efternamn men aja. Tänker ju inte gå med dem på stan direkt. Efter skolan satt jag kvar och plugga en timme - duktigt :D Sen drog jag, frida och moa hem. Har precis tränat lite och ska hoppa in i en skön dusch - sen ska jag kolla igenom engelska jag ska redovisa imorn.
TRÅKIGT OCH OINTRESSANT INLÄGG - men har ingen inspiration just ni.

(4 dagar innan jag åker till vemdalen..) lääääängtar!


lite gamla bilder från lucia i 7;an tror jag.










streetdance

nu måste jag sprinag till bussen för att möta moa och frida och dra och prova på streetdance, hahah ja får se hur dt går. Dansen slutar 21.30 så är väl hemma runt hel, kanske skriver ngt då. Loooooove!


hääärlig sommarbild, sommar 07 (?)


hahaha.. har jag dålig humor ?

skulle möjligtvis kunna vara för att jag har långtråkigt och inget att göra men hittade de här youtube-klippen på en blogg och måste erkänna att jag tycker att den här tjejen "tabby" är grymt skön!

 


 



a pretty good monday after all.

Idag har det varit en ganska bra dag även fast det är måndag. Kom försent imorse på grund av försenad buss, riktigt jäkla förbannad på SL just nu. Men aja efter bg;n åkte jag och Frida hen till henne, kolla lite tv käka lunch och bytte om inför idrotten. Senare på idrotten hade vi taikuando (stavning?) var mycket jobbigare än vad man tror men jäkligt kul faktiskt. Nu har jag precis kommit hem, dunkat lite musik i köket och ätit mellis. Nu tittar ja på vampire diaries och ska föröska jobba lite och få saker gjort innan det blir sportlov för då blir det vemdalen med familjen + kompisar... fun :D


never back down

sitter i soffan nu och fixar lite med itunes samtidigt som jag sr på filmen - never back down. Har sett en halvtimme och tycker faktiskt att den är ganska bra. Det blir allt från mig idag, kort inlägg men orkar inte skriva mer. Nu ska jag hämta ett nagellack och måla mina naglar.  Have a great night!


vampire diaries - jag vill också kunna rita såhär!




(tagna från google)


I do not wanna die inside


repeat, repeat, repeat.. underbar låt! är jag den enda som fäller en tår?


Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre - nalle puh

Den sista episoden av vampire diaries är nu slut.. nu måste jag vänta ända tills mars innan nästa avsnitt. Mitt liv är över.. nej, då så besatt är jag inte men nästan. Just nu känner jag för att se om allt, hahaha inget liv ? Men har faktiskt pluggat lite idag också :D Annars har det inte hänt mkt, hade prov imorse gick ganska bra. Sen tog jag bussen hem med bella och frida, men blev lite pinsamt när vi skulle gå på bussen. hahahaah fyfan! Juste vad diggar ni mina nalle puh citat? Jag diggar nalle puh och hans citat så dem kommer ni få se mer av inom framtiden.


den söta bilden på moa och fanny har inget med inlägget att göra,'


YOU'RE MY EVERYTHING


+ MOA!


have you ever try sleeping with a broken heart?..

sitter och lyssnar på Alicia keys - try sleeping with a broken heart. Jävlig bra låt som har gått på repeat på min dator sedan några veckor tillbaks kanske, tröttnar aldrig på den. Den beskriver ganska bra hur jag känner just nu men aja, idag har det varit ganska mkt plugg, imorrn bitti är det no-prov. Känns som om det kommer att gå ganska bra men ska repetera lite till innan jag går och lägger mig senare. Jag och moa satt kvar och pluggade till halv 5, så jävla duktiga! har också tagit ut 100 spänn till ny skåpnyckel också (har tappat bort min gamla). Nu sitter jag och chillar på dator lite efter att just sett klart på 10 episoden av vampire diaries. vet att jag nämner den seriien i typ varje inlägg, men kan inte låta bli. Ska gå ladda över 11 och 12 och sätta in i dvd;n så jag kan se fortsättningen, det är så jäkla spännande nu! Och just Frida scenen du prata om jag har sett den nu.. omg! want him now! Nu ska jag sluta tråka ut er med min tråkiga tisdagseftermiddag. ahhaha


bjuder på några bilder från mobilen också










VAMPIRE DIARIES


Jag är helt förtrollad, beroende, besatt.. etc. kan inte sluta kolla på den här
underbara serien, för er som inte sett den? GÖR DET!


The vampire diaries'

nu sitter jag och mumsar gelehjärtan, skitgott! och eftersom att jag missade premiären av the vampire diaries. Så är det det jag tänkte ägna mig åt nu ett tag, har kollat 10 minuter av episode 1 och än så länge tycker jag att de verkar as grymt!  Annars idag på alla hjärtans dag har det ointe hänt så mkt, skulle egentligen fika med lite kompisar men det blev typ inget tror jag så det blev en slappodag, inget mig emot! Har kollat på filmen Fame, tyckte att den var riktigt bra faktiskt, skitskönt nu också när pappa fixat så man kan se nerladdade filmer på tv;n. Blir ju ganska mkt större bild då :D Annars har mamma haft ngt slags reseryck idag. Hon fick för sig att boka 2 veckors semester till thailand nästa jul, så nu ska vi till khao lak 18 december. Najs, sen blir det resa till paris i påsk och usa i 3/4 veckor nästa sommar. JAG LÄNGTAR!!!!!

MYS NU DE SISTA TIMMARNA AV ALLA HJÄRTANS DAG



en bild säger mer än 1000 ord..11 bilder säger då alltså....

























tack för en underbar dag tjejer!


inlägg från gamla datorn

nu sitter jag vid min gamla tröga dator och bloggar en lördag natt.. inget liv? hahaha
har varit helt slut hela dagen utan att riktigt förstå varför, visst åkte skidor hela fredagen men tycke jag borde sovit bort det eller ngt under alla timmar jag sovit. Somnade igår till let's dance vid 10 kanske sen vakna jag imorse runt halv 11.. sovit i över 12 timmar.. shiit. Snacka om att vara trött. aja onintresant fakta! dagen har inte inehöllt så mkt. imorn idag hahha, är det alla hjärtans dag, wiihoo! -.- tror den skulle spenderas med kompisar så den blir väl okej antar jag. Ska också försöka mig på att plugga lite också om det går, förmodligen inte troligt :P Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på filmen Miss march, har ingen aning om hur den är, låg på "hyrfilmstoppen" för ngn dag sen så får se. Vet att jag skulle lagt in bilder från romme men det blir från min bärbara dator, den är här är så jäkla trög att det kommer ta hela natten..

passar på att slänga in ngn gammal (!) bild, 4 år tjejer! fyfan vad jag kommer att saknar oss!!




 




 




 

 


romme fredag 12/2

imorrn är dem romme med skolan. Det är samling vid 06.00 vid skolan!!! idag behöver jag verkligen å och lägga mig lite tidigare tror jag. Idag har det varit nationella prov i svenska, gick ganska bra. Efter det drog jag och Frida hem till henne och senare vidare till haninge centrum där Frida fick köpa lite saker. Efter det var vi båda trötta och drog hem. Hemma la jag mig och tittade på en film, spider-man , hahaha diggar dem filmer hårt alltså, :D lite töntigt kanske men jag bryr mig inte. Nu ska jag leta fram mina skidbrillor, hjälm osv tills imorrn. Mamma kom även hem med cola och loka som jag ska ha på bussen imorn till det godis jag tidigare köpt. Blir nog en jäkligt najs dag imorn, bara det blir som jag frida och moa vill och lite sol kanske. Får se om jag orkar blogga när jag kommer hem, kommer förmodligen att vara helt slut..



Frida får äran att bjuda på dagens bild :D


cause everything is never as it seems...

.

it's the Little things, that makes life Big..

orkar inte skriva ngn detaljerad förklaraing av helgen, så här kommer den kortfattat. Fredag spenderades med Frida och Nicole. Vi åkte till vega och gjorde lite hemliga saker. Under Lördagen mötte jag upp frida, carro och michelle och drog till nicole där johanna också var. Fixade oss lite och drog in tills stan och mötte upp lisa och käka mysig middag på tacobar. Efter ett tag drog vi tillbaka till tyresö centrum, köpte lite  godis, chips, läsk osv. Drog tillbaks hem till nicole och hade en jäkligt lyckad kväll faktiskt, lite annorlund men jäkligt skojj, :D får vi fan göra om ngn gång tjejer.! Söndagen har spenderats i soffan halvt illamående med världens huvudvärk.. ´inte kul! Men nu ska jag snart få sova så det ska bli sköönt. Imorn är det tandläkarn för mig.. och skola såklart. Varför har man inte ledigt på måndagar? för i princip alla hatar väl måndagar.. right ?

kommer inte hinna lägga ut alla bilder från lördagen, så har får ni förtitt på resten som kommer imorn,
















GE MIG DESSA TILL SOMMAREN!


ica goes gina tricot, ahhah!


det finns inte många reklamer som slår ica's :D


drar in mot stan..

nu ska jag byta om och göra mig iordning inför kvällen. Ska möta upp dem andra vid halv 8, så ska vi käka lite innan också. Blir nog en ganska najs kväll. Men kommer vara riktigt trött när jag kommer hem. Men tur som man har har man  studiedag imorn, asnajs!!! nu måste jag sätta igång måste gå hemifrån om en timme. Ha en trevlig
"lillördag"


det jag fick hem från zara igår.






GUUD VAD JAG ÄR BLEK ?!?!?! :O




+ en tunnare typ bolero/tjocktröja. glömde ta bild på den.


JAG HAR ONT I MAGEN!!!!!

ligger hemma och har riktigt jäkla ont i magen. har precis knarkat i mig ännu mer alvedon så det borde bli bättre lte senare. Har fotat kläderna som köptes igår också, så slänger in dem bilderna också. Nu ska jag göra i ordningen ytterligare en till kopp med chailatte.
Senare ikväll blir det bio med frida och moa, rikitigt skojj.  Men just niu är det snöstorm ute så är inte så sugen på att gå utanför dörren, men det är bara hoppas det blir bättre. Iallfall vi hade tänkt se avatar 3D, bion börjar 9 så kommer nog hem vid halv 1 eller ngt. Får se om jag bloggar då.


DROOOOOOOOOOOG RIGHT NOW!!! (perfekt att nya veckorevyn kom just idag, )


SWEET DREAMS..

 

nu ska jag ta en snabb dusch och lägga mig i sängen. Har precis fixat listor + nya låtar på ipoden.. nu ska den bara synkroniseras också. sweet dreams everybody.


en bild in action från falun,


+ en till bild från falun,


en annan in action bild, ;)

Love yah all!


kan man vara sur på sin ipod ?

konstig rubrik, men aja. Börjar få damp på min ipod. För att få över alla låtar i itunes till en ny dator måste man ta bort allt. Så nu har jag alla typ 500 låtar bara huller om buller och måste göra om alla spellistor och allt. suuuuuck! inte kul!. Men vill få inte lite nya låtar nu så har itne direkt ngt val, har skitit i det här flera dagar nu, men ,ova moa att jag skulle fixa det här idag, eftersom hon är min ipodkompis, :D
you + me + ipod = true love! ahhaha. så om ni inte hör av mig på ett par timmar sitter jag och försöker vara lite teknisk med allt detta.


the hills

sitter och bara tar det lugnt framför the hills, bläddar lite i hm home katalogen. MITT RUM SKA FÅ EN MAKE-OVER!!


mysig bild från sommarn 08 (?) jag och bella :)


RSS 2.0