ändrade planer - bio ikväll ?

Nu så är det ändrade planer och vi ska tydligen åka imorn bitti istället. Så det kanske blir bio nu i alla fall. Ska snart skicka iväg ett sms till sandra och kolla hur det blir. Nu har jag precis kommit hem, har träffat min kusin lite. mysigt, :D


har inget att skriva om så jag gör en liten bildbomb med gamla bilder ;)

 

 























ingen bio imorn

har pratat lite med sandra och dem hade bestämt sig för att gå och se avatar på tisdag istället, då jag nog ska åka till landet då. Så får se hur det blir med det. idag har jag varit i nacka forum och handlat lite på mellandagsrean. Lite najs grejer fick jag hem som det förmodligen kommer bild på imorn (orkar inte ta kort osv nu.) föruto det har söndagen varit väldigt oinehållsrik (säger man så?). nu tror jag jag ska sätta på filmen "my sister's keeper" (allt för min syster" och poppa lite popcorn kanske. rekommenderar den filmen starkt, riktigt fin film som man börlar som fan till.




xoxo


DILEMMA!

sitter och kollar på massor med bilder på facebook men jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska vara blondin eller brunett?? Just nu är mitt hår grått med typ röda slingar.. har aldrig sett såhär hemsk ut i håret och i januari ska jag till frisören, då ska något göras.. men jag vet inte vad. HJÄLP MIG!!!

BLONDIN ELLER BRUNETT?


gud vilka dåliga bilder, men har nästan inga bilder på
den här datorn så får lägga in bättre senare.

xoxo


dålig uppdatering under jul,

vet att det nästan inte varit ngn uppdatering alls nu under julafton, juldagen etc. Men har haft ganska fullt upp, blivit mycket med släkten och så som det blir varje jul. I dag blir det kalkonmiddag med släkten viklet blivit något som en tradition. Imorgon tror jag jag ska till nacka forum med mamma och shoppa, sen ska jag föröka sms några kompisar och kanske gå på bio på kvällen, riktigt sugen på avatar! så vi får se hur det blir med det. ngn där ute som sett den än?

Det här inlägget är också det första från min nya dator, så jag är nöjd och fick det jag önskade mig i julklapp + mkt mer. Så det har varit en bra jul både med julklapparna och allt annat.  Det var nog allt från mig så länge, lägger snart ut lite bilder på kläder jag är sugen på att beställa hem från nelly's mellandagsrea.

 

foto av julia från konfirmationen.

xoxo


GOD JUL!

.

julstress, julstress, julstress

Gud vad jag är stressad, har typ 100 olika saker jag måste göra innnan julaftonsmorgon. Ska slå in massor med paket, göra klart pepparkakshuset och göra knäck. Blir nog en ganska sen kväll..natt för mig i dag. Har precis kollat Love actually med familjen samtidigt osm vi slagit in lite julklappar och så. Imorn bär det av till min farbror inne i stan och det är där julaftonen kommer spenderas, med jäkligt mycket folk tydligen. Så det blir nog kul. Blir nog inte mycket mer från mig just nu, vet att den här bloggen håller på att dö ontressanta inlägg, men det ska bli bättre. Lovar!

slänger in en låt som jag dunkat mycket idag (förutom jullåtarna då of course) :p

Starstrukk - 3OH!3 ft. Katy Perry


NAVY CIS & PROMAKERS

nu sitter jag framför tv;n och kollar på navy cis. Har precis kommit ut från duschen efter jag tränat lite. Ska snart till mina kusiner och käka middag. Har kollat runt lite och blivit riktigt sugen att köpa pro-makers, ett par speciella pennor som verkar jättebra om man ritar mycket, vilket jag gör just nu. För mer information; pro-makers. Imorrn blir det kanske julshopping och bio med tjejerna, hoppas det blir så nu :D

måste också nämna hur förvånad jag blev igår när jag fick reda på att Brittany Murphy har dött, hon var ju inte ens gammal. chokad blev jag i alla fall.



xoxo


FREDAGEN DEN 18/12 - SKOLAVSLUTNING (bildbomb)

fredagen från början till slut;

Var i skolan och "minglade" se fick vi våra betyg och åkte hem. Senare gjorde jag idning mig inför kvällen och gick sedan upp och mötte Fanny vid bussen, och sen gick vi och mötte Frida och Moa. Någon gång under tiden kom Bella och Sandra också. Först satt vi lite vid min datorn och kollade massor med roliga bilder, filmer från 6:an, 7:an och 8:an. Sedan drog mina föräldrar och vi satte igång och lagade mat; tacos, muuuums! sedan käkade vi samtidigt som vi satt och pratade om lite allt möjligt. Efter det blev det dags för sing star, dock var det ngt fel på skivan eller ngt för det hackade hela tiden, men vi hade jäkligt kul ändå. Sen myste vi ner oss i sofforna och käka chips mm till en film. Sen tog vi lita bilder och skrattade något enormt. Strax därefter drog sandra och bella och jag, frida, moa och frida sätter igång och sminkar oss lite kul och gör lite roliga frisyrer som det kommer bilder på längre ner. Sedan tog vi fram min kamera igen och posar galet. Blev några riktigt roliga bilder som jag kommer ha kvar i all evighet. Efter det bäddade vi och gick och la oss i sängen och kollade lite mer på film samtidigt som vi hade fruktstund (hhaha). Efter filmen var klockan 4 tror jag och vi alla somnade.




 


 

 

nu orkar jag inte mer, blev jävligt många bilder men aja.

ska lägga mig i sängen nu, hörs imorn


 

xoxo


DÅLIG UPPDATERING - varning för tråkigt inlägg!

vet att det varit lite dålig uppdatering i helgen, Aja får ta igen det i dag och imorrn. Igår vaknade jag Frida, Moa och Fanny upp vid 11/12 vet inte riktigt om jag ska vara ärlig. Låt kvar i sängen och snackade lite sen var moa tvungen att åka hem. EFter det gick vi och käkade lite mysig frukost och skrattade över mitt hår som såg riktigt jävla hemskt ut eftersom kvällen innan hade fanny gjort en jävligt ball frisyr som jag sne aldrig orkade ta bort. Sen blev Frida och Fanny hämtade strax efter och jag hoppade in i dushen för att få bort det stora trasslet i mitt hår. Efter det flöt väl dagen på fick gäster på kvällen, men sov typ vid matbordet så var inte särsklit social. Somnade vet halv 1 och vaknade inte förs 10 över tolv i morse.. woah,! snacka om lång natt, måste varit jökligt trött. Aja sen fick mamma och pappa värsta rycket och villa åka utomland under jul nyår så dem åkte till Farsta (ticket) för att kolla om det fanns ngt intressant. Dock fanns det tydligen inte så mkt kul så det blir jul hemma. Nu har jag fått sms från Fanny som vill att jag ska lägga ut lite bilder från fredagskvällen så därför jag sätter på datorn. Bilderna kommer i nästa inlägg om några minuter... så ni som väntar på bilderna får hålla ut i några minuter till.

Lägger ut en bild (för att försöka göra inlägget lite mindre tråkigt)
på några sötungar som bjuder på sig själva, love you guys!


 

xoxo


äntligen julloov!

nu har jag precis ätit lunch efter att ha kommit hem från skolan och fått jullov. ÄNTLIGEN kan jag bara säga, har varit en riktigt jobbig termin med mycket jobb så det här kommer verkligen bli skönt. Tänkte nog hoppa in i duschen nu och kanske platta håret sen.. hm får se. I alla fall vid 6/7 ngn gång kommer Fanny, Frida, Moa, Sandra och Bella hit så ska vi laga lite tacos tillsammans, kolla film och så. Blir nog ganska kul tror jag. Slänger kanske in en till inlägg innan dem kommer, får se om jag hinner. Här kommer också lite efterlängtade falunbilder,

Moa bring's her sexy back, ahhaa ;)













 


 

xoxo

blev inget inlägg igår, jag vet

ja som ni kanske märkte blev det inget inlägg igår kväll. Somnade i soffan och när jag vaknade upp orkade jag inte sätta på datorn igen. Nu ska jag sätta igång och städa mitt rum lite. Har precis kommit hem från ica maxi där jag och mamma handlat lite inför imorrn kväll. Tacos och lite snacks osv. Tror det blir riktigt kul imorn iallfall. Sen kommer också Frida, FAnny och Moa sova över här. Det är allt från mig just nu, eller juste måste påpeka all denna snö som ligger.. typ överallt. Jag kom knappt upp till bussen imorse. Snö till knävecken och det blåse värre än någonsin samtidigt som det tok snöa. Typ snöstorm skule jag kalla det. MEn jag tycker att det är mysigt med snöö, men den får gärna ligga på marken om man säger så. så det var allt från mig, om ni har tur kommer det ett till inlägg ikvälll. Får se om jag orkar annars säger jag sweet dreams,


avslutar med en bild från konfirmationen i juli i somras - saknar det som fan !

xoxo

"the perfect man"

nu sitter jag bänkad framför tv;n och tittar på "the perfect man" på 3;an. sitter och ritar lite också, kanske slänger in en bild med nästa inlägg som förmodligen blir efter filmen.

Nu har jag tagit rekord i korta och ointressanta inlägg, men aja, du behöver inte läsa :P



(eftersom jag sitter vid mammas dator har jag inga roliga nya bilder,
därför blir det den här på bella från en fest i vår/sommar)

xoxo

my mum is the greatest!

har precis pratat med mamma i telefon, eftersom att hon tagit grissprutan idag så orkar hon itne laga någon mat so guess what.. THAIMAT. muums filli babba, hahah skojjar. Men faktiskt så ska det bli riktigt gott är inte så hungrig direkt men thaimat fungerar alltid. Så nu ska jag duka så det bara är att sätta sig och äta när hon kommer hem..

ska försöka slänga in en inlägg med ltie bilder från falun senare, måste bara rensa och redigera vissa först. Vet att jag är riktigt trög på att lägga ut dem, men bättre sent än aldrig.. right ?


elins julblogg.. (haha) ?

nu är jag igång igen och ska försöka blogga, får se hur detta går. Har bestämt med hjälp av moa att det ska bli en julblogg.. så jag kommer försöka att blogga iallafall hela jullovet, efter det får vi se hur jag gör. Eftersom att jag har mycket i skolan och så just nu, vet jag inte riktigt om jag har tid för bloggen efter lovet.. aja vi får se hur det går.

Iallafall idag hade jag först sovmorgon mötte hela årskursen vid gullmars klockan tio, köpte en chailatte till frukost med frida, sen åkte vi moa, fanny, sandra och bella och "gjorde" någonslangas tipsrunda på söder, sen åkte vi till tc och gick lite i butiker och så, bland annat gick jag moa och frida och provade massor med nyårskläder på zara. Sedan åkte jag frida och moa till gamla stan och gick runt i ett jävla blåsväder och försökte hitta slottsgården. Tillslut hitta vi dit där vi träffade lärarna igen och sedan åkte vi ich käka lunch på donken. Nu har jag precis kommit och satt på filmen "Atonement" och ska försöka lägga in lite bilder eftersom jag sitter på mammas bärbara dator. Det är allt jag har hittils.. riktigt ointressant förmodligen.. men lovar att göra ngt intressantare inlägg lite senare

här kommer också lite bilder från oss på zara, :D


             




xoxo elin antus

RSS 2.0