Life's short - Break the rules



Idag så fyller min bror år så nu sitter jag och mumsar jordgubbstårta till en film han har fått - Avatar.. Riktigt skönt med bara en lugn kväll i soffan. Idag har det som valigt varit skola och efter skolan fick vi äntligen se skolpjäsen (som jag har längtat så länge på!!!!). Hade ganska höga förväntningar men måste erkänna att trots det tycker jag att dem var grymma! Det var seriöst och roligt på samma gång. Duktigast var ju såklart Moa och Frida.. :D HAhahhahahah ni båda var grymma och jag beundrar er hur ni vågar spela inför hela skolan.. hade inte jag vågat kan jag säga. Men nog pratat om det, imorn är det valborg - yihoooooo! Tror det kommer bli en ganska kul dag faktiskt. Det blir jag, Frida, Moa, Fanny, Bella, Sandra och några frpån våran skola och deras kompisar. Har suttit och funderat och bestämt mig för att jag VILL ha min svarta vårjacka med trekvartslånga ärmar.. den är ganska enkel men vill ändå ha den! Så nu ber jag för att vädret kommer tillåta det. Efter skolan åker jag kanske in till stan en stund med Frida och kollar runt lite, får se hur det blir. Hoppas jag hinner uppdatera ngt imorn med outfit osv. men om inte GLAD VALBORG!


PICTURES NEVER SEEN BEFORE
LIVET GÅR UT PÅ ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLVA, RIGHT?















For better or worse.. I got you!

sitter ute i solen och steker det sista innan de mörka molnen tar över himlen. Har faktiskt legat ute i solen i 1 timme och bara lyssnat på musik.´Dagen har varit ganska basic, inget roligt att berätta om. Imorn är det först skola sen ska jag in till stan och vara barnvakt i ngn timme.´skitskoj, har inte träffat Edwin (kusin) på ett tag för han varit sjuk så det ser jag fram emot. Tänkte kolla om jag hittar ngt till min brorsa också som fyller år på torsag.. hmm. får se hur jag lyckas med det.


Leona lewis - i got you..drog i sommarsolen!


I will be all that you are.

måndag..vilket betyder idrott.. baseball/softball - inte min starka sida om man ska säga så :P Har för en stund sen kommit in från trädgården, var så jäkla fint väder när jag kom hem så kände mig tvungen att gå ut, så jag låg och solade i en halvtimme samtidigt som jag lyssnade på massa gamla låtar på mobil. riktigt skönt faktiskt.. På fredag är det valborg som kommer spenderas med lite kompisar, var är väl inte riktigt bestämt än men det löser sig nog. Lördagen kommer förmodligen spenderas med sandra och bella i stan och kolla runt på lite balklänning, skor, skolavslutningsklänning osv. Bli nog riktigt kul tror jag, om man inte är för bakis vill säga. här kommer en bild på den klänningen jag helst skulle vilja ha, tycker den ärr grymt fin!

 



dålig uppdatering under helgen - eclipse trailern

vet att jag inte har uppdaterat under helgen. Har helt enkelt inte blivit så. helgen har inte varit så hänelserikt. Har pluggat och solat lite sen så har jag utökat min garderob med lite nya somriga underkläder,  en kjol och lite smycken. Kommer kanske lite bilder senare, får se om jag orkar. Sitter just nu och slöar framför dator och såg plötsligt att eclipse trailern (den riktiga) kommit ut så jag tänka bara slänga upp den på bloggen. Borde egentligen sätta mig och plugga men känner att jag inte orkar just nu. Så imorn får det bli en pluggdag.. på riktigt. Får se om någon hänger på. Allt från mig just nu. Här kommer trailer...  ENJOY!




vad tycker ni om trailer ?


lost och marabou

har ganska precis kommit hem från skolan och myser nu i skoltröjan+byxor som vi äntligen fick idag. Inte dem finaste men grymt sköna. Idag har jag varit med sandra och bella och redovisat engelska med bella, ääntligen. så duktiga oss :) nu ska jag ta fram mitt block och börja med uppdraget i so samtidigt som jag ska kolla på lost och käka upp chokladen (mensvärksdrog) jag fick av mami igår. Påtal om choklad ngn som smakat den nya smaken passionsfrukt eller polka?

 


summerfeelings..

sitter hemma nu och sitter framför tv;n och kollar på dear john. Igår kväll komma mamma hem med färska jordbuggar som jag sitter och mumsar i mig nu. Snacka om sommarkänsla alltså. Idag har jag varit hemma hela dagen och bara tagit det lungt eftersom att jag är lite sjuk. Ont i halsen, snuvig och världens mensvärk.. ingen bra kombination alls! Men jag hoppas att det blir bättre så jag kanske kan åka till skolan imorn.  Skulle kunna sitta och skriva om allt jag gjort sen min lilla bloggpaus men orkar inte just nu. Roligare än så här blir det inte från mig just nu så.. krya på mig, :)


bild från förra sommarn - vill ha sommar nu!

 

 


MOA'S DAY OF SWEET SIXTEEN

vet att jag har ngn sorts boggpaus eller what ever men kolla runt på alla mina vänners bloggar och bestämde mig för att ett grattisinlägg till våran söta moa. Dagen innehöll lunch på kebaben med vännerna, sen efter skolan drog jag och sandra till biblan och lånade böcker till kursen. duktiga! Okej men nu ska jag ännu en gång säga grattis till den här tjejen, Hoppas du haft en bra dag och att din kväll blir lika så.

br />


RSS 2.0