BILDER FRÅN LÖRDAGS

Sitter och försöker lägga upp bilderna från i lördags men det går ju ut av helvete! När jag valt bild och klickar på ladda upp skiter sig sidan och allt det står svara inte.. Sorry girls blir inga bilder nu, provar igen om ngn timme kanske och provar på då istället.  Hang in there!


you keep me from falling apart..

Idag har det varit en ganska slapp dag. 'blev inget matteprov imorse så vi ska göra det på tisdag istället. riktigt skönt för då hinner jag öva lite till.. Efter skolan drog jag och Fanny in till stan, kollade runt lite och fanny köpte en väska till balen innan vi drog till sandys och fika. Börjar få lite panik nu, måste köpa skor, väska till balen och just nu är jag typ hely broke! Så kommer få ge mig ut nästa vecka när jag fått lite pengar och försöka hitta saker i sista minuten.. Annars just nu har jag damp på killen vi fixat våran limo av, nu hade han plötsligt dubblat priset på limon vi skulle ha.. så nu blir det förmodligen bara en vanlig - tråkigt men bättre än ingenting alls.

Sitter och kollar igenom massor med sommarminnen, så nu bjuder jag på en bild från konfirmationen


The guardian

nu ligger jag i sängen och ska precis pyssla om mina naglar lite, tänkte försöka få den lite längre till balen så att jag kan måla dem men ngt nagellack som passar min klänning. Ska precis sätta på en film hade jag tänkt..
The guardian får det bli. GRYM FILM! riktigt fin och sevärd. Eftersom att klockan är ganska mycket kommer jag inte se så mycket innan jag somnar. Imorrn ska jag och sandra göra matteprov 30, började med diagnosen och allt idag.. shit jag kommer faila så jävla hårt. Kommer typ inte ihåg ngt alls från 26+27. Efter det ska vi redovia spanskan steg 30 som jag faktiskt hunnit öva lite på för en gångs skull, hoppas det går lite bättre med det. Efter skolan får jag se vad som händer, kanske sola m frida? in till stan med fanny och kolla balsaker? eller till stan för att fixa en grej med mitt sommarjobb? hmm... får se hur det blir..


WHAT I'M LISTENING TO RIGHT NOW;

(dålig uppdatering..jag vet men har ingen lust att blogga just nu)


american beauty - thomas newman

 


nittonde maj tjugohundratio.

Dålig uppdatering nu i början av veckan.. oops. My bad! När jag kom hem efter skolan gick jag och la mig i nån timme, var så grymt trött! Imorn är det skola som vanligt, efter skolan drar jag nog med Frida och Moa till nacka forum (om moa kommer till skolan vill säga), skitungarna ska klippa sig. Sen kanske vi skulle kolla lite balskor osv. får se hur det blir. Sen drar jag nog hemåt och träffar Edwin en stund innan jag måste städa (-.-) Kommer nog också behöva sitta och stressgöra klart teknikuppgiften också så får se om jag har tid att uppdatera imorn.

gammal bild på mig och ida för några sommrar sen.


faaaaaaaaaalun pixs (långt inlägg!!!!)

Här kommer bilder från falun, ser nu efteråt att de lodräta bilderna blev jätestora eftersom att dem skulle bli lika breda som alla andra bilder.  Ser också lite konstigt ut att bilderna är blandade med mig som blondin och brunett.. Men aja pallar inte sitte och jobba med bilderna nu. Här är alla bilderna, ha en fortsatt bra söndagskväll..





























































Jäklar det blev några stycken.. hahaha.

Nu har även jag inhandlat en balklänning! :D

Idag har jag äntligen inhandlat en balklänning. Dagen började med att jag och mamma skulle åka till tumba till en butik som skulle sälja sherri hill klänningar. När vi väl kommer dit så hade butiken stängt igen och där låg nu en mäklarbyrå.. Jävla skitbutik som inte kan skriva ngt på deras sida att dem stängt igen"!?! Så där rök 2 och en halv timma åt helvete. När vi kom hem vände vi i dörren och åkte in mot stan och gick runt och kollade lite på klänningar där. Sluta med att det bara fanns en som var både snygg och satt bra - så den blev det att ta hem. Mamma betala 500 spänn så behövde bara betala 1000 spänn så nu kan jag köpa ett par snygga skor till och ha råd med limon. Klänningen jag köpte är faktiskt lång.. - I know can't belive it! Har gått runt och tjatat om att jag ska ha en kort men alla korta jag prova såg bara helt cp ut på mig så det blev en lån tillslit. Klänning är typ grön/blå nyans ganska mörk och är i siden (?) med en liten brosh mellan brösten. Lägger nog ut en bild senare så att ingen köper en likadan :). Nu sitter jag framför soffan och kollar hockey-vm är helt proppmätt efter att ha käkat thaimat med mamma. Det blir nog en hemmakväll idag är sjuktrött efter en hel dag letande efter klänning så får se om det blir något mer inlägg idag - blir kanske ett med bilder från falun som fanny villde att jag skulle lägga ut.  Annars får alla ha en bra fredagskväll..

P.S IMORRN SKA DET BLI 22 GRADER VARMT OCH BLÅ HIMMEL, något säger mig att jag inte är den enda som kommer steka i solen med ipoden hela dagen ? :P D.S

Smakprov från den stora mapp med bilder från falun i november.

 


I will try to fix you..

Nu sitter jag framför tv;n och snart börjar navy cis. Har precis käkat lite mango, hallon och vanilj kesella. MUMS! Idag har varit en ganska slapp dag som spenderats mycket i det otroligt fina vädret. Käkat donken med tjejerna och handlat en balklänning till Frida. Verkligen skitfin!! Imorn hoppas jag att det blir fint väder så att man kan sola lite - behöver verkligen jobba på min bränna nu om jag inte ska vara en blekfis på balen. haHAsahahaha Nu börjar pogrammet så det fick bli allt för mig idag. 

 


Bild från dagen vi hade spexfoto förra terminen.


I NEVER THOUGHT I'D FALL FOR YOU..

(rubriken har ingenting med inlägget att göra)

Har precis pluggat lite teknik och gjort en skiss. Sitter och kollar runt på balklänningar och alla jag hittar som jag kan tänka mig ha kostar minst 2000:- och om jag köper den så har jag inte några skor att ha på mig.. Dilemma! Så nu funderar jag starkt på att hyra en klänning, har hittat två varianter som jag har mejlat och frågat storlek om. Så nu ber jag alla er där ute, hjälp mig!

Vilken är finast?


 

 


Sundbygård

sitter och tråkar runt på dator och kom på att jag skulle kolla det stället vi skulle ha bal på eftersom vi snacka om det idag. Måste faktiskt säga att det ser finare ut än vad jag trodde det skulle vara. Det ligger i huddinge och ligger precis vid vattner - tror våran bal kommer bli en toppenkväll.. Right?

 


Heidi Montage - uttjatat ämne?

alltså vet att den här tjejen är ett ganska uttjatat ämne men jag känner att även jag måste göra ett inlägg om henne. Man ser bilder överallt internet, senaste veckorevyn mm. Tycker det är så jäkla hemsk.. Att gå från en naturlig jordnära tjej till en något ful och läskig. Det tycker iaf jag att hon ser ut som.. Hon ser så onaturlig ut att det blir äckligt. Det står också mycket om att det var Spencer som puchat henne till allt detta.. Då tänker iaf jag WTF är det för pojkvän?!?!?! Tycker synd om henne och tror att hon kommer ångra så grymt mkt en dag..





                                   

                                                                                                




choklad, spanska och skön musik

nu sitter jag framför datorn med choklad (jag o frida handla efter labben) pluggar lite spanka och bara lyssnar på massor med gammal musik från min gamla mobil.. gud vad minnen man får upp i huvudet. Har försökt få tag i sandra men skiten svara inte på mina sms.. så om du ser det här sandra, hör av dig! Labben i skolan gick sådär - gick sämst på själva labben, allt blev typ cp men utvärderingen gick bättre och det var tydligen den man fick poäng på enligt min lärare så hoppas på ett VG. Nu måste jag fortsätta med allt plugg som måste göras. Hör av mig om ne stund och skriver om ngt kanske lite mer intressant så tills dess - hang in there!

























Jättegammal bild på mig och fanny sötis.

är jag den enda som sitter och stressöker på jäst, process, koldoxid och liknande på google?




som jag gjorde mig ganska klar i rubriken sitter jag och försöker få mig själv att fatta vad som pågår i den kemiska processen med jäst.. Har fått fram några svar men får dem inte till att sitta ihop så jag undrar hur labben kommer gå idag 11.30. Tänkte lägga ner nu iaf, får läsa det jag skrivit på bussen för nu måste jag hitta ngt att ha på mig och kanska få i mig ngn frukost. Efter labben åker jag nog hem om inte jag möjlitvis stannar och pluggar.. skulle verkligen behöva dt men orkar inte. Nu ska jag kolla så att min mobil lever så jag kan ringa frida på bussen.





bjuder på en bild från falun - fan jag kommer sakna allt det här i höst!


the weekend spend with friends.

fredagen blev ganska lyckad.. hade grymt kul med fanny, frida, daniel, love och sussie. Dock tappade jag min mobil i toaletten under kvällen.. så nu är jag utan fungerande mobil. Lyckat! Men jag använder min rosa lilla fula sak.. kommer ni ihåg den? så jag går fortfarande att få tag på men kvnapparna är helt cp på den så om jag inte svarar så är dt pga av det. Hände också mer saker under kvällen men som jag inte kan skriva om på bloggen. Resten av helgen har varit ganska lugn. Imorn blir det nationella prov i no - så ska nog möta frida så åker vi på de tsm :) Just nu sitter jag och chattar med frida på facebook. Tänkte nog gå och lägga mig i sängen nu och kolla lite på lost. Måste upp vid kanske halv tio imorn och plugga inför labben imorn. wiish me luck.


Den här snyggingen sitter och fördriver min tid just nu på facebook, looooove you!


live ifrån solstolen..

nu sitter jag ute igen och jobbar med min bränna som inte ens existerar.. -.- Har varit gansak dålig ppdatering den här veckan men det är så jäkla mycket i skolan just nu så jag antar att der får bli min bortförklaring denna gång varför jag inte har uppdaterat. Så drar igenom veckan lite snabbt.. Måndag; Jag, Frida och Fanny drog och käka subway - sen glass/milkshake på ben and jerry's. Kollade runt lite i globen sne åkte jag hem och drog till banken där jag hade möte med mami och fixa lite med med konto. Tisdag; hemstudiedag.. soooft dag fast med ganska mkt plugg *suck*. Onsdag; nationella prov i no, gick ganska bra tro jag, eftermiddagen spenderades med fanny. Idag; skola som vanligt.. fick shock när jag fick reda på att jag fick MVG på matte nationella så har befunnit mig i ngt konstigt shocktillstånd hela dagen. Känner mig som en liten pluggis - men aja blev grymt glad! Efter skola och åkte jag och Frida och tjocka oss lite på alleplan ch nu sitter jag och steeker i solen. Ska snart dammsuga lite och sen göra klart mitt uppdrag som ska in imorn bitti. BROTTOM!! Imorn kväll kommer spenderas med mina bästa tjejer.. känner på mig att det kommer bli ganska kul - jag fanny och frida har trots allt gått runt och längtat sen i måndags så det blir nog kul. På bildfronten har jag inte mycker intressant just nu orkar itne ladda över från mobil just nu så det bli väl lite senare antar jag.


mysig dag med bella och sandra i stan

Idag har jag som sagt varit med sandra och bella i stan och kollat runt lite på balklänningar. Vi var runt på några ställen men hittade inte så mycket. Jag provade en turkos klänning som var ganska tråkig och lång så den böhöver jag sy upp och kanske fixa ngt mer med isf. Sen i slutet av dagen hittade Bella en skitfin klänning på monroe dock kostade den 4600:- Senare var den gröna linjen avstängd pga signalproblem så fick vi gå överallt och jag och bella hamnade på en proppad ersättningsbuss påväg till gullmars från slussen. Det var u ett litet äventyr. När jag kom hem käkade vi grillat. Mums. Förmodligen ganska tråkigt inlägg men vet inte vad jag ska skriva just nu.

bilder från dagen;






Valborg

Gårkvällen blev riktigt lyckad, först träffade jag, Frida, Moa, Fanny, Bella och Sandra lite folk vid alleplan och drog oss senare ner mot brasan i Fornudden. Efter en stund började vi knata mot hästdagsbadet (?) vilket var en bit att gå men trevligt med allt nytt folk. När vi tillslut kom fram till hästdagsbadet mingla vi runt där lite vid vattnet tips ngn jävel spreja pepparsprej.. Fick bara i munne och näsan men fyfan vad det sved och brändes. Fanny stackarn fick allt i ögonen som var röda och bara rann i säkert en halvtimme. INTE KUL. Senare drog vi runt med lite folk och träffade senare Bella, Freddy och co. När dem sedan hoppat på bussen drog jag Frida, Moa och några fler upp i skogen till en udde (?) och minglade runt lite innan vi tog bussen mot alleplan vid 12. Var hemma vid kvart i 1 och tyckte att det blev en jäkligt lyckad kväll allihopa, tack!

Nu ska jag snart ringa sandra för ser att hon singt typ ett dussin gånger.. ooops. Ikväll blir det pizza och för det mesta bara vila ut för jag har värsta huvudvärken.. Imorrn blir det stan med sandra, bella och kanske frida och kolla balklänningar.. skojjigt!

Har tyvärr inga bilder från kvällen då det var så jäkla mörkt ser man inte ett skit. Kommer kanske bilder senare beroende på hur dem från moas kamera ser ut. 


RSS 2.0