JASON DERULO - IN MY HEAD!!!



Har varit lite dålig uppdatering på sistone, men det är det väl alltid så tänker sluta börja alla inlägg med att jag är dålig på att uppdatera. Take it - or leave it! I fredags hade vi det lite chill hos frida - jag, moa, frida och bella. Det var skitkallt ute och trodde jag skulle bli en levande istapp typ :P tror även jag blivit lite förkyld också. skitjobbigt. Igår lördag, vra jag på klara gymnasium, tyckte det verkade ganska bra faktiskt. Var ganska litet och låg precis vid vattnet och jättetrevliga människor. Så känner mig nog ganska sugen på att sätta klara som försa val, för där vt jag att jag kommer in, asnice ;D tror däremot jag ska börja på natur - learskap/beetende istället för sam linjen för man läste jätte  mycket språk under alla 3 åren. Och det förhållandet jag ahr till spanska nu är inte det bästa, så tror jag satsar på matten istället. Får se, nu jäller det bara att bestämma sig. kan inte fatta att jag måskte ha klart för mig om 15 dagar!!!!!!!!! jag har inte en jävla aning just nu. bloggar lite mer senare nu ska jag kila iväg och hämta ett mumsigt äpple. ;) seeee you"


you makes me smile..:')<3

här kommer lite efterlängtande bilder från fredagen, har precis hittat min sladd - ska försöka sova nu s¨å slänger bara in lite slumpmässig bilder så lägger ja in reste imorn. sweet dreams



















'


















"It's hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed"

sitter på min gamla dator nu och håller på och fösöker fixa det här med att få över itunes bilioteket från min gamla dator till min nya, är lite lagom krångligt om jag får säga det själv. blir ett kort inägg nu för jag orkar inte sitta viod den här datorn och skriva, känns jättekonsitgt då knapparna är annorlunda till min nya. Så det blir ett litet roligare inägg senare då jag hade tänkt lägga in lite bilder från fredag också.. vet att det har tagit tid men dem kommer snart. rubriken har inget med inlägget att göra.. hittade bara inget passande :P

bilden blev lite stor -.- orkar itne ändra det nu..


I LOVE MUSIC!, BUT WHO DOESN'T..?


lite dålig uppdatering eller ?

jag vet att det har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna, har bara inte haft riktigt ork eller lust att blogga. Idag har jag varit i skolan precis som vanligt och har haft det ganska najs faktiskt. Det enda som inte var så najs var lunchen, men det fixades med en 50lapp i min jackfick som fick bli lite varm choklad, macka och tjejsnack med moa, bella och sandra. Var riktigt kul att bara sitta och prata i ngn timme om saker som jag inte bör nämna i min blogg. Efter skolan satt jag med moa och nicole och pluggade lite.. fick inte mycket gjort. Men hjälpte moa med matten så lite nytta gjorde jag iaf. Nu har jag precis kommit ut efter en skön dusch och prcis smörjt in mig med body butter (droooooog). Har också damsugit huset.. inte så kul men - need the money!!!.
Nu har jag precis kollat lite på paradise hotel och lyssnar på lite najs musik. Ska om ngn timme gå och lägga mig så jag är ngt pigg imorrn, och kan ta den tidiga bussen, men får se hur jag gör. Om jag tar den sena träfar jag nästan alltid frida, så det är ju ganska najs. Får se hur jag gör, beror på hur trött jag är :P Juste kom på att jag skulle lägga ut en text till moa som vi av ngn konstig anledning kom in på idag. aja, det är fett fin men sorglig.


orkar inte skriva idag..

rubriken får säga sitt, uppdaterar imorn förmodligen. 

 


försenat inlägg

försöka uppdatera lite igår, men det blev ngt cp och det jag hade skrivit kom aldrig upp på bloggen så här kommer gårdagens inlägg..

100115
efter skolan så hade jag först utvecklingssamtal, det gick väl ganska bra. Efter det så var vi på syo-möte, gick väl också ganska bra. Skönt att ha gjort allt på en och samma dag så slipper man tänka på det mer. Efter det åkte jag och mamma till Sickla löpkvarter och gick runt och kollade lite. Jag fick med mig en nyckelknippa (haha) och två pajlettväster - en svart som var lite mer diskret till vardags kanske och sen en som var silver/brons som glittrade ganska mycket och passar bra till fest. Kan nog lägga in bilder senare i helgen.


  `
låtar som spelas om och om igen..


xoxo


se sorority row

tänkte bara tipsa om en film jag såg här om dan. En skräckfilm men som ändå inte var jätteläskig. Tyckte faktiskt at den var riktigt bra, så rekommenderar den. Man kan se den på den här sidan för den har inte kommit ut i sverige än. för att se filmen klicka här. sedan väljer man bara ett av alternativen och filmen rullar igång, najs va?


slänger in trailern till filmen också, för dem som inte hört talas om filmen :)

Annars sitter jag just nu och är nöjd över att jag gjort klart religionsuppgiften.. 7 jävla sidor blev det. Så är allmänt utmtad just nu men skönt att ha det gjort. Nu sitter jag i soffan och kollar på "you, me and durpee" ganska rolig film faktisk fast lite långtråkig kanske. Imorrn är det skolan som gäller, sen blir det utvecklingssamtal och syv-anders möte (gymnasiegrej). Sen tror jag att det bär av mot sickla med mamma. På kvällen vet jag inte riktigt än vad som händer, får se hur det blir. Nu ska jag hämta bodybutter och smörja in mig, har blivit riktigt torr nu under vinter. Jag använder, pink grape och cherry och båda luktar riktigt gott. det var allt från mig just nu.


bild ja tog i somras på lander, VILL HA SOMMAR NU !!

xoxo


se new moon filmen i grym kvalitet.



för att se filmen i större format, klicka här !  

back on track

nu sitter jag i soffan omringad av religionböcker, anteckningsblock och andra saker som hör skoljobb till. Är riktigt trött att skriva om jesus, moses, buddha och alla andra som det ska skriva s och jämföras om i våran religion kurs. Har precis tagit en paus och kollat på new moon, hittat en sida som har grymt bra kvalitet utan att behöva ladda ner. Ska se om jag kanske kan få in den lite längre ner i inlägget. Senare ikväll ska jag prova på spinning så det ska bli lite spännande. Idag har det annars varit en ganska soft dag. förut pluggdelen dåra. Har mest hasat runt hemma i mjukiskläder och drukit juice. Min nya drog. Tropisk juice. om du inte smakat den, gör det!!! du kommer inte att bli besviken. Så nu har jag gjort lite reklam för min favorit juice. det har säkert många därute väntat på.. hahha



xoxo

RSS 2.0