SE VAMPIRE DIARIES EPISODE 15



Här kommer det senaste avsnittet av vampire diaries. som jag vi har längtat!
för er som inte klippet funkar för kan ni också se på deras hemsida, klicka på länken här under (markera texten först)
SE HÄR!


några dagars paus,


jag ligger efter i skolan mer än jag någonsin gjort.. inte bra. Kommer vara borta i några dagar måste försöka få lite saker gjort nu. Det är inte lång tid innan det är sommar och då finns dt inget att göra åt sina betyg. Vet att det varit dåli uppdatering och så kommer det bli nu, kanske bloggar ngt i helgen. Det beror på vad vi hittar på, ha dt så nice så läänge, 

stay cool ;)

 




BAD UPDATE.

har varit dålig uppdatering de sista dagarna, men jag orkar inte skriva massor om vad som hänt. Fredagen var lyckad! Lördagen var ganska lugn, var med sandra en stund och gick på promenad och bara snacka i det skitfina vårvädret. Idag har det snöat.. tummen ner för det. Nu sitter jag och kollar på mysig söndagsfilm med mamma samtidigt som jag sitter och kollar runt lite, är så jäkla shoppingsugen alltså. Men håller på att spara lite pengar tills paris i påsk, får se om jag kanske skiter i det och shoppar lite i veckan istället. Men om så blir är jag riktigt sugen på dessa, båda från bik bok. Koftan skulle vara skitnygg till ett par jeansshorts, vitt linne och massa halsband i sommar.  me like! Klänningen till en bränna och ett par fina klackskor och kanske ett enkelt lång halsband.
JAG VILL HA SOMMAR NU!!



sleep tight!

Nice guys are ugly, hot guys are jerks, and hot nice guys are gay.

idag har det varit engelska nationella, gick sådär. Sen har jag jobbat no-kärnfysik med sandra, amar och moa. Fyfan vad vi skrattat alltså. Han nog aldrig skrattat så mkt som jag och amar garva åt sandra efter bg;n. hahahaah, Sandra, love you hun! Efter det drog jag och sandra hem. Nu har jag precis käkat och kollat på Gossip girl senaste avsnitt. Episode 14 - The lady vanished. Jag kollar Gossip girl avsnitt online på datorn. På den här länken kan man se alla säsonger och episoder gratis och i ganska hyfsad kvalitet. Vad mer har jag att säga? Kanske inte blir ngt på lördag hos Fanny nu, tråkigt. Men aja vi hittar nog på ngt annat kul. Vet att inlägger inte har ngt med rubriken att göra och att inlägget förmodligen är tråkigt, men har inget roligt att skriva just nu. Måste ta hand om en grej med Saga.Snälla lämna mig ifred, och skaffa dig ett eget liv!!!!

 


BLACK WILL ALWAYS BE BLACK



Svart och vitt håller säsong efter säsong,

right now i want theese!




mondays can be fun too.

Idag är det måndag, den vanliga "jobbiga dagen" men idag har det inte varit så farligt. Har faktiskt varit ganska kul. Vi drog till tyresö centrum och käka, so muuums! Efter det drog vi till friskis & svettis med hela årskursen. Vi körde ett medelpass i jympa. Den första kvarten skrattade vi något otroligt, vi måste ha sett helt störsa ut men aja vi hade kul. Resten av passat kämpa vi faktiskt på. Efter idrotten drog jag, Frida och Sandra till ica och köpte enegidrycker för att vi varit så duktiga och satte oss på bussen hem och snackade. Väl hemma har jag nu aktiverat mitt veckorevyn-favorit kort, ett kort man får som "favorit medlem" som har massor med najsa erbjudanden och dyl. Sen nu sitter jag och försöker plugga lite om kärkraft och kärnfysik. Känner mig riktigt duktig faktiskt för jag har fått lite saker gjort. Btw längtar eventuellt tills lördag. :D




 


FÖR ALLA ER SOM MISSADE;

för alla er som missade bjrön gustavssons lilla inhoppp i melodifestivalen i lördags. Han kommer in i Salem al fakirs låt och "spelar" piano när Salem ställer sig upp. Jag tycker att Annas låt var bra men jag tycker att Salem al Fakir borde vunnit. Diggar hans låt! Aja här kommer ett klipp från hans bidrag.


Salem Al Fakir - keep on walking


VÅRIGA NAGELLACK!



Fina nagellack till våren och sommaren,

nu vill jag bara byta ut alla tråkiga mörka nagellack till färglada våriga. är jag den enda?





gårkvällen blev riktigt lyckad!

när jag kom hem igår var jag så jäkla slut så jag orkade inte sätta igång datorn. Men gårdagen blev riktigt lyckad. Spanskan muntligt nationella prov gick ganska bra, Fick VG så känner mig ganska nöjd. Efter det fick jag och moa dra in till stan och handla sandras precenter, orgasmbok, vibrator och ett par skitfina trosor. Efter det bar det av snabbt hem till mig när vi mött upp Frida. Vi hade lite brottom och fixa oss och så men allt fixade sig sen. Sen bar det av till sandra där vi hade en lång mysig kväll med massor med god mat och massor med tjejsnack och skvaller. Vi hade det riktigt kul och var kul att bara kunna sitta och prata i timmar. Jag tog bussen hem med Frida och Moa vid 23.30 och var hemma runt 00.15.Så det var min fredagskväll. Vad gjorde ni igår?


söta födelsedagsbarnet sandra


 


do you ever feel all alone ?


Dreaming comes so easily
'Cause it's all that I've ever know
True love is a fairy tale
I'm damaged,
so how would I know
I'm scared and I'm alone
I'm ashamed, And I
need for you to know
I didn't say all the things 
that I wanted to say
And you can't take back
 what you've taken away





uppdatering ang. trailern

såg att det kommit ut en längre version av Eclipse - teaser trailern. Jäklar vad jag lägnar till 30 juni!!



nu sitter jag i soffan och glor på sex and the city. När det här avsnittet har slutat r det bara att sätta gång och dammsuga huset.. booooaring. Uppdaterar om ngt mer intressant efterv städningen.  see you later


eclipse-trailern!

Jag vet att den riktiga långa trailern inte kommit ut än, men nu har det kommit en som är endast 10 sekunder lång, inte så mkt att skryta om men men. Det är ju riktiga klipp från filmen och inte någon fan-made så jag tror det ändå finns många som vill se..

Enjoy!

 

 


spanska nationella prov

nu sitter jag och leker pluggis och försöker förbereda mig inför morgondagens nationella prov i spanska. Känner på mig att det kommer gå åt *pip* men tror iaf att jag kommer att klara G. Så det är vad hela torsdagen kommer att innehålla. Spanska hörförståelse, läsförståelse och skrivuppgift typ. HELA LÅNGA DAGEN.+ sen när jag kommer hem måste jag dammsuga hela huset.. Den här torsdagen är verkligen inget att se fram emot. Idag har jag varit hos tandläkarn sen kollat lite i stan med mamma, fick med mig 3 par tights och massor med smycken, bland annat en jättstor skitball ring från gina. me love! Ska försöka klura ut vad jag ska hitta på att på mig på fredag hos sandra också. Har inte pengar till att köpa ngt nytt så det blir att mixtra lite med det gamla. Får se hur det slutar.. men nu måste jag övergå till spanska igen och lägga mig i sängen för att läsa det sista och sen sova. Måste ha mkt energi imorn. så lycka till alla 9:or som har nationella imorn och wish me goood luck!


 


(några av..) VÅRENS HÄRLIGHETER


Har suttit runt och kollat runt lite idag på alla nya vårkläder som har kommit ut på flera butiker. Är riktigt taggad på vårjacka, pumps/converse och ett par solbrillor.
Våren verkar äntligen vara på väg och låt oss hoppas den är här för att stanna!

nu ska jag gå och gosa ner mig i min säng med ett kopp chaite. muuuums! Ska kolla klart på gossip girl, episode 13 som kom ut den 8 mars. exiting!


Sleep tight!


If We Ever Meet Again - Timbaland ft. Katy Perry


ACCESOARER SOM GÖR SKILLNAD - TIPS



ett perfekt tips för att piffa upp son outfit, vardags som fest. "axelsmycken" gör sig jättefina på kavajer, tjocktröjor och en del klänningar. Tycker det är jättefint och ska försöka få tag i dessa (bilden) nästa gång jag kliver in i en monki-butik. 100 spänn också - inte farligt med tanke på hur stor skillnad det kan göra en outfit!


Nu sitter jag och tittar the hills/the city på MTV och pratar med mamma, ska kanske prova att följa med henne till ki-yoga idag. måndag = 4 dagar till helg.. suck!


Don't let me go!


Some things we don't talk about
better do without, just hold a smile
we're falling in and out of love
the same damn problem.

together all the while, you can never say never
why we don't know when time and time again
younger now then we were before
don't let me go!


ME WANT!

 

allmänt uttråkad

I'm a kind of bored..

ALLMÄNT...
Namn: Elin
Piercingar: vill och funderar på att ta
Tatueringar: Nej men vill
Längd: 168 cm eller ngt liknanade
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: skitful! men ska fixas till sommarn
Är du kär i någon: no :(
Önskar du att du bodde någon annanstans: JA!
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: hur ska jag kunna säga vad andra tycker?
Vilket shampoo använder du: elvital
Vilken parfym använder du: DKNY delicious & calvin clein - one summer
Vad är du rädd för: djupt vatten, höga höjder, ensamhet
Gillar du att tvätta: vem gör dt?
Gillar du Berg-och-Dalbana: it depends..

SENASTE...
Film du hyrde: a young victoria, tror jag
Film du köpte: ingen aning
Låten du lyssnade på: enjoy the silence - Anberlin
Låten du hade på hjärnan: enjoy the silence - Anberlin
Låten du laddade ner: vampire diaries - soundtrack
Personen du ringde: erik
TV program du tittade på: the vampire diaries eller lost.
Personen du tänkte på: nathalie

FAVORIT...
Mat: grillat
Låt: so many..
Sak att göra: kompisar, film, resa
Sport: göra ? dans, yoga, spinning
Dryck: coca cola, fanta exotic
Kläder: tights,linne, tröja
Film: orkar inte skriva lista..
Bil: ?

ANTAL...
Gånger du varit kär: få
Gånger ditt hjärta brustit: önska de va färre
Hjärtan brustit på grund av dej: 2
Gånger ditt namn varit med i tidningen: gills vik-bladet? flera gånger
Ärr du har på kroppen: 2 som jag kommer på direkt

SENASTE...
Bok du läste: vet inte,
Personen du fick mail av: facebook :P
Personen du fick brev av: handelsbanken
Personen du fick sms av: pauline
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: sovit, slappat, tränat
Var det kul: nja, men skönt
Hur tidigt stiger du upp: på skoldagar 7:00 annars mellan 10-12
Gillar du att slåss: beror på med vem, men oftast inte
Vad ska du göra ikväll: sova
 Är du seriös: beror på situation
Vad är du allergisk mot: ngt konstigt gräs + kanske kvalster
Var har du ont: träningsvärk, huvudet
Använder du hårspray: oftast inte
Kan du stå på händer: japp, fast inte i många sek
Favorit serie: the vampire diaries, lost, gossip girl, one three hill

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: både och!
Gillar du ketchup: ja till viss mat
Är du glad nu: nej
Var du glad igår: a, ganska
Känner du någon som jobbar på sjukhus: yes,
Vad dansar du till: musik ? '
Stockholm är: tråkig
Göteborg är: sommar för mig
Kan du sjunga: hahahahahhaa.. nej
Mer värt än guld: familj, vänner
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: england (igen), grekland, USA(inte land)
Ska bli skoj: åka till paris i påsk
Ska inte bli skoj: börja skolan igen
Sparar till: kläder, paris + usa
 Väntar på: sommarlov
Pålägg som gäller: ost + paprika
Dagens dryck: coooke


filmen - world trade center

nu ska jag kolla filmen world trade center med min bror. Filmen går nu 21.30 på tv 4.
Tror nog att det är en snyftfilm, har känts som det på reklam som gått
bloggar nog när i´filmen är slut vid 00.00.  enjooooy"!

bad update

varit jättedålig ingen uppdatering alls nu under sportlovet, jag vet. Har varit och i vemdalen och kört skidor med familj och vänner. Varit riktigt kul faktiskt och har varit skönt att komma bort från allt här hemma. Men nu är jag hemma iallafall och i övermorrn är det skola igen.. jag är så jäkla skoltrött just nu. Vill bara få sommarlov och kunna slappna av. Men nu ska jag försöka se positivt på allt, det är påsklov om ngn vecka och då blir det paris-weekend med shopping och mkt annat. Blir inte mkt mer intressan från min front just nu. Håller på att packa upp in väska samtidigt som jag dunkar vampire diaries - soundtrack i mina öron. såååå bra!


bild från konfirmationen i somaras - vill tillbaks!


RSS 2.0